ABOUT US

Η εταιρεία εσωρούχων «VAMVACOS» ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 από τον νεαρό φοιτητή της βιομηχανικής, Βαγγέλη Βαμβάκο. Σήμερα, υπό την επωνυμία "VAMVACOS lingerie de luxe" και τη διαχείρισή της από τα νεότερα μέλη της οικογενείας και ακολουθώντας πολλά στάδια ανάπτυξης και ανοδικής πορείας, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας εσωρούχων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία λειτουργεί και διαχειρίζεται τρία καταστήματα στη Θεσσαλονίκη με το νέο σύγχρονο brand "VAMVACOS lingerie de luxe", τα οποία προσφέρουν στους πελάτες τους μία μοναδική εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας ένα εκλεπτυσμένο και παράλληλα οικείο περιβάλλον, μια άρτια εξυπηρέτηση και μια υψηλής αισθητικής παρουσίαση των προϊόντων.

Η πολιτική της εταιρείας, ακόμη και εν μέσω της κρίσης, συνεχίζει να στηρίζεται στους παρακάτω πυλώνες, που αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας της:

• Άριστη ποιότητα υλικών εγχώρια προέλευσης.

• Προσιτές τιμές.

• Ευρεία ποικιλία σχεδίων.

• Εξειδικευμένο προσωπικό.

• Σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές.

• Συνεχής ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας.

• Ανατροφοδότηση από τους πελάτες για την ικανοποίηση των απαιτήσεων και αναγκών τους.

• Σύγχρονο μάρκετινγκ.

  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

    Τσιμισκή 43
    Τσιμισκή 99
    Μ. Μπότσαρη 31
    54622 Θεσσαλονίκη

H εταιρεία VAMVACOS έχει καταφέρει να διατηρήσει τα καταστήματά της στα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης παρόλο τον ανταγωνισμό των καταστημάτων εσωρούχων διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, λόγω της προσωπικής εξυπηρέτησης και του φιλικού περιβάλλοντος που δημιουργεί για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Εκτός από τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα η εταιρεία VAMVACOS επιλέγει να εισάγει κορυφαίες δημιουργίες από το εξωτερικό, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, είτε αυτές αφορούν σύγχρονα σχέδια που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας είτε άνετα προϊόντα παραδοσιακού σχεδιασμού για την κάλυψη των καθημερινών του αναγκών. Η εταιρεία απευθύνεται σε πελάτες κάθε ηλικίας και φύλου, με ελκυστικά και ιδιαίτερης ποιότητας προϊόντα για τον καθένα από αυτούς.

Επίσης, η εταιρεία αφουγκραζόμενη τις αλλαγές που έχει επιφέρει η κρίση στην ελληνική αγορά, έχει αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της προοσαρμόζοντάς την ώστε οι τιμές των προϊόντων να είναι προσιτές για το ευρύ καταναλωτικό κοινό, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα και την αισθητική τους.

Στα καταστήματα "VAMVACOS lingerie de luxe" μπορείτε να βρείτε εσώρουχα, πυτζάμες, ρόμπες, νυχτικά, φόρμες, μαγιό, ρουχισμό για την παραλία, πετσέτες, σαγιονάρες, παντόφλες, κάλτσες, καλσόν, κ.α.

Στην παρούσα ιστοσελίδα θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουν τα καταστήματα, να ενημερωθείτε για τα νέα σχέδια και τις εποχιακές κολεξιόν, αλλά και να αδράξετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε των προσφορών που κατά καιρούς θα πραγματοποιούμε για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρείτε μας σε ένα από τα τρία καταστήματά μας.

1ο Κατάστημα

Τσιμισκή 43 (Πλατεία), Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 228871

2ο Κατάστημα

Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 238266

3ο Κατάστημα

Μ. Μπότσαρη 31, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 847735

BRANDS
DOLCE&GABBANA EMPORIO ARMANI GUESS UNDERWEAR KYBBYS
CALVIN KLEIN ROBERTO CAVALLI MINERVA PALCO TRIUMPH VAMP APALLE RETRO