ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ
vamvacos_bridal

open

28.03.2015

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ

Έχεις περάσει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας σε περιοδικά και κάνοντας πολλές πρόβες για να βρείς το νυφικό των ονείρων σου. Τα κατάφερες όμως. Το νυφικό σου είναι τέλειο. Όπως ακριβώς το ήθελες. Και είσαι πανέμορφη μέσα σ’αυτό!
Για να πετύχεις όμως την τέλεια εφαρμογή πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εσώρουχα….

vamvacos_bridal_3

Μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή. Αφιέρωσε χρόνο για να βρεις το σετ εσωρούχων που θα ταιριάζει τέλεια με το νυφικό σου.
Το νυφικό καθορίζει τη γραμμή των εσωρούχων :
Strapless Νυφικό
Πρέπει να αναζητήσεις το ανάλογο strapless σουτιέν ή κορμάκι. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στο κράτημα. Γιατί στο γάμο σου δε θέλεις να σε απασχολεί τίποτα… και φυσικά δε θέλεις να σηκώνεις συνέχεια το μπούστο του νυφικου σου.
Νυφικό με πολύ ανοιχτή πλάτη
Μην αγχώνεσαι υπάρχουν ειδικά σουτιέν που δένουν χαμηλά στη μέση ιδανικά για αυτά τα φορέματα – νυφικά, τα οποία σου προσφέρουν το κράτημα που χρειάζεσαι.
Στενό – Εφαρμοστό Νυφικό
Πρέπει να προσέξεις ώστε το εσώρουχό σου να μη διαγράφεται μέσα από τη φούστα. Ιδανική επιλογή είναι τα string panties χωρίς ραφές.
Και φυσικά μην ξεχάσεις την πρώτη νύχτα του γάμου…

vamvacos_bridal_2

Θέλεις όταν βγάλεις το νυφικό να είσαι σέξι… Είτε φοράς τα εσώρουχα που φορούσες στην τελετή, είτε επιλέξεις να αλλάξεις εσώρουχα και να τα συνδυάσεις με ένα σεξι νυχτικό ή/και ρομπάκι, η εμφάνισή σου πρέπει να είναι ανάλογη της σημαντικότητας της ημέρας. Είναι η ημέρα το γάμου σου και τα έχεις σχεδιάσει όλα στην εντέλεια!
Στα καταστήματα Vamvacos lingerie de luxe μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Νυφικά εσώρουχα σε λευκό ή nude χρώμα, με δαντέλα ή μετάξι , μεγάλη ποικιλία σε strapless σουτιέν με τα αντίστοιχα panties και τις ζαρτιέρες τους, κορμάκια και φυσικά το νυχτικάκι που θα ολοκληρώση την εμφάνισή σου.