Οδηγός για Ανδρικά Μαγιό: Τρεις Συμβουλές για να Επιλέξεις αυτό που σου Ταιριάζει

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η επιλογή του κατάλληλου ανδρικού μαγιό γίνεται προτεραιότητα για κάθε άντρα που θέλει να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα και να χαλαρώσει με άνεση και στυλ.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα δούμε μαζί τι χρειάζεται να έχει κάποιος στο μυαλό του για να επιλέξει το μαγιό που του ταιριάζει.

Τύποι Μαγιό

Ανδρικό Μαγιό Σλιπ

Τα σλιπ μαγιό είναι ιδανικά για εσένα που γυμνάζεσαι και σου αρέσει το κολύμπι. Προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και είναι ιδανικά για κολυμβητές και αθλητές καθώς είναι ελαφριά και άνετα. Παρέχουν επίσης καλύτερη αίσθηση του σώματος και είναι τέλεια για όσους θέλουν να μαυρίσουν χωρίς πολλούς περιορισμούς.

Ανδρικό Μαγιό Βερμούδα

Αν είσαι τύπος cool και χαλαρός, οι βερμούδες είναι η τέλεια επιλογή για σένα. Είναι casual, καλύπτουν περισσότερο το σώμα καθώς φτάνουν συνήθως μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο πάνω. Είναι ιδανικές για βόλτες στην παραλία ή εμφανίσεις δίπλα στη θάλασσα και μπορείς να τις φορέσεις σερί μέχρι το βράδυ στο beach bar και να είσαι πιο “ντυμένος”.

Ανδρικό Μαγιό Σορτς

Τα σορτς μαγιό είναι κάτι μεταξύ σλιπ και βερμούδας. Συνήθως φτάνουν μέχρι τη μέση του μηρού και προσφέρουν μια ισορροπία μεταξύ κάλυψης και ελευθερίας κινήσεων. Είναι ιδανικά για κάθε είδους δραστηριότητες στην παραλία.

Στυλ Μαγιό

Μονόχρωμο

Τα μονόχρωμα μαγιό είναι μια εύκολη, κλασική επιλογή και δημιουργούν ένα καθαρό και διακριτικό στυλ. Συνδυάζονται πανεύκολα με κάθε t-shirt που έχεις, είναι διαχρονικά και είναι μια λύση που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα στην παραλία.

Ανάλογα με την προσωπικότητά σου μπορείς να βρεις μονόχρωμα μαγιό πιο κλασικά ή και πιο εκκεντρικά. Αν θέλεις κάτι πιο διαχρονικό μπορείς να επιλέξεις ένα μαγιό σε χρώμα μαύρο, μπλε ή χακί. Από την άλλη αν θέλεις κάτι πιο extreme μπορείς να δεις την ποικιλία χρωμάτων μας και να βρεις ένα μαγιό φούξια, lime, γαλάζιο ή ακόμα και πορτοκαλί.

Πολύχρωμο

Αν πάλι είσαι λίγο πιο φευγάτος τύπος και θες κάτι διαφορετικό μπορείς να επιλέξεις ένα πολύχρωμο μαγιό. Τα πολύχρωμα μαγιό προσθέτουν ζωντάνια και ενέργεια στην εμφάνισή σου. Είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν και να δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο στυλ τους.

Μπορείς να βρεις ένα μαγιό με ένα διακριτικό print ή ακόμα ένα με πατερν με γεωμετρικά σχέδια, floral, ή ακόμη και τροπικά μοτίβα, που προσφέρουν μια δροσερή και μοντέρνα εμφάνιση. Το σίγουρο είναι πως ένα πολύχρωμο μαγιό μπορεί να είναι από πολύ διακριτικό εώς πολύ έντονο ανάλογα με το στυλ σου.

Τι να Προσέξεις πριν Αγοράσεις Μαγιό

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μαγιό, πρέπει να λάβεις υπόψη σου μερικούς βασικούς παράγοντες:

Μέγεθος

Βεβαιώσου ότι το μαγιό σου εφαρμόζει σωστά. Δεν πρέπει να είναι πολύ στενό ούτε πολύ χαλαρό. Δοκίμασέ το πριν το αγοράσεις για να δεις πώς αισθάνεσαι φορώντας το και αν σου επιτρέπει ελευθερία κινήσεων.

Υλικό

Επίλεξε μαγιό από υλικά που δεν “βαραίνουν” πολύ μέσα στο νερό, στεγνώνουν γρήγορα και αντέχουν στο αλμυρό νερό και τον ήλιο.

Άνεση

Βεβαιώσου ότι αισθάνεσαι άνετα με το μαγιό που επιλέγεις. Η άνεση είναι το κλειδί για να απολαύσεις τις δραστηριότητές σου στην παραλία.

Σωματότυπος

Αποφάσισε για το μαγιό που θέλεις να φορέσεις ανάλογα το σωματότυπό σου. Για παράδειγμα αν έχεις κοιλίτσα καλό θα ήταν να πάρεις μία βερμούδα, ή αν είσαι πολύ αδύνατος ίσως ένα μαγιό σορτσάκι να ήταν καλύτερη επιλογή.

Σωστή Φροντίδα του Μαγιό

Για να διατηρήσεις το μαγιό σου σε καλή κατάσταση, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές:

  • Μετά τη θάλασσα ή την πισίνα ξέπλυνε το μαγιό με κρύο νερό για να αφαιρέσεις το αλάτι και το χλώριο.
  • Πλύνε το μαγιό στο χέρι με ήπιο σαπούνι. Απέφυγε τη χρήση του πλυντηρίου για να μην καταστραφούν τα υφάσματα.
  • Στέγνωσε το μαγιό σου φυσικά, αποφεύγοντας το άμεσο ηλιακό φως που μπορεί να εξασθενίσει τα χρώματα και να καταστρέψει τα ελαστικά υλικά.

Στα καταστήματα Vamvacos Lingerie δίνουμε έμφαση στο ανδρικό μαγιό και εσώρουχο. Συνεργαζόμαστε με επώνυμα brands όπως τα Χ,Υ,Ζ και προσφέρουμε στον καταναλωτή ποιοτικά μαγιό που θα φορέσει για πολύ καιρό. Μπορείς να δεις όλη τη συλλογή μας με ανδρικά μαγιό εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *