Αποστολή – Παράδοση

Τα προϊόντα της παραγγελίας αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης υπηρεσίας courier SPEEDEX στη διεύθυνση που δηλώνετε στη σχετική φόρμα παραγγελίας και αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

*Προς το παρόν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών μόνον σε προορισμούς εντός Ελλάδας.

*Αμέσως μετά την παραγγελία σας θα λάβετε έναν κωδικό παρακολούθησης αποστολής, με τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της παράδοσής σας στο www.speedex.gr.

Κόστος Αποστολής:

Για παραγγελίες:

1) Aνω των σαράντα εννιά (49) ευρώ είναι ΔΩΡΕΑΝ,
2) Για μικρότερες παραγγελίες ανέρχεται σε τρία (3) ευρώ ανά αποστολή.

Επιδιώκουμε την παράδοση των προϊόντων στην υπηρεσία courier εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

*Οι παραγγελίες που γίνονται από Παρασκευή μετά τις 14:00 καθώς και το Σαββατοκύριακο και αργίες επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

*Η ανωτέρω προθεσμία αρχίζει από την επομένη της ημερομηνίας που αναγράφεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει αυτό σε απόθεμα, και με την επιφύλαξη της παραγγελίας που εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε η προθεσμία ξεκινά από την επομένη που θα λάβετε e-mail λήψης την πληρωμής.

*Σε περιπτώσεις καθυστέρησης της αποστολής λόγω α) ανωτέρας βίας, β) έλλειψης διαθεσιμότητας του παραγγελθέντος προϊόντος στις αποθήκες, γ) παραγγελίας προϊόντος με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά ή σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, θα ενημερώνεστε με σχετικό e-mail προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην ολοκληρωθεί, σας επιστρέφεται ολόκληρο το τίμημα.

Παράδοση Αποστολής

Η υπηρεσία courier θα πραγματοποιήσει δύο προσπάθειες για την παράδοση της παραγγελίας στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κάνει την παράδοση θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί σας στα στοιχεία που μας έχετε καταχωρήσει. Αν και πάλι δεν υπάρξει ανταπόκριση η παραγγελία θα παραμείνει για άλλες δύο ημέρες στο πλησιέστερο κατάστημα SPEEDEX και έπειτα θα επιστραφεί πίσω σε εμάς οπότε και θα θεωρήσουμε άκυρη την παραγγελία και θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Επιστροφή Παραγγελίας.

Τα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ασφάλεια αυτή ισχύει μέχρι τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος σε εσάς ή σε τρίτο πρόσωπο διάφορο του μεταφορέα και υποδειχθέν από εσάς οπότε ο σχετικός κίνδυνος μετατίθεται σε εσάς.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως το δηλώσετε άμεσα. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που πραγματοποιήσατε αυτήν επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο +2310.228871 ή στο e-mail info@vamvacos.gr.

Αν ακυρωθεί η παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο, η διαδικασία επιστροφής του αντίστοιχου ποσού που τυχόν καταβλήθηκε ξεκινά άμεσα από εμάς.