ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφή Παραγγελίας με Courier ή στο Κατάστημα: 

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα:

 1. Μέσω της εταιρείας courier που επιθυμείτε ( Γενική Ταχυδρομική, άλλη εταιρία courier, Ταχυδρομείο) με δική σας χρέωση.
 2. Στο φυσικό μας κατάστημα στην Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43).
 3. Μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με χρέωση δική μας και στην συνέχεια αφαιρείτε το ποσό των 5€  (από την αξία των προϊόντων) από τον λογαριασμό σας.

*Τα προϊόντα επιστρέφονται στη παρακάτω διεύθυνση:

VAMVACOS

Τσιμισκή 43, Θεσσαλονίκη

54623

Τ: 2310 228871

*Αν θέλετε μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 228871 ή στο 6947912492 για τυχόν απορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

Διαδικασία Επιστροφής με Courier:

Βήμα 1ο: Συμπληρώστε την Φόρμα Επιστροφής  ή στείλτε μας Email 

Για να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε ένα προϊόν, θα χρειαστεί να συμπληρώστε τη σχετική Φόρμα Επιστροφής ή να στείλετε email στο info@vamvacos.gr αναγράφοντας 

 • το ονοματεπώνυμο σας, 
 • την διεύθυνση, 
 • τον αριθμό της παραγγελίας σας,
 • τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστραφούν, 
 • το email και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, 
 • το λόγο της αίτησης επιστροφής (προαιρετικά), 
 • Το είδος της αποζημίωσης που θέλετε: αλλαγή μεγέθους, επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα. 

Βήμα 2ο: Αποδοχή Αιτήματος Επιστροφής

Εντός των επόμενων εργάσιμων ημέρων (1-3 ημέρες) από το αίτημα επιστροφής σας,  και εφόσον όλα τα στοιχεία έχουν συμπληρωθεί σωστά, θα λάβετε το  e-mail “Αποδοχή Αιτήματος Επιστροφής”.

Βήμα 3ο: Παραλαβή δέματος και αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα

Μόλις παραλάβουμε το δέμα και ελέγξουμε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα της παραγγελίας σας.

Έπειτα θα παραλάβετε ένα mail «επιβεβαίωσης επιστροφής χρημάτων».

* Σημειώστε πως για να γίνει δεκτό το δέμα της επιστροφής θα πρέπει να συμπεριλάβετε  την απόδειξη αγοράς, τα καρτελάκια των προϊόντων (όχι κομμένα), η συσκευασία των προϊόντων και να μην έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί.

*Εάν η επιστροφή σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν, η εταιρεία μας δεν θα είναι σε θέση να εκδώσει την επιστροφή ή την ανταλλαγή και το πακέτο θα σταλεί πίσω σε σας με δικιά σας επιβάρυνση.

*Σε περίπτωση που στείλετε κάποιο προϊόν με χρέωση παραλήπτη, δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό επιστροφής χρημάτων.

*Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα από την συνεργαζόμενη (Alphabank) , το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.vamvacos.gr)

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αντικατάστασης ή πιστωτικού σημειώματος σας, τα χρήματα που δικαιούστε είναι ΜΟΝΟ το καθαρό ποσό του προϊόντος ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά ή την αντικαταβολή που τυχόν πληρώσατε. 

Αλλαγή χρώματος ή μεγέθους

Εάν κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν σας εξυπηρετήσει, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ήμερων και ανταλλαγής  του προϊόντος με αντίστοιχο της αρεσκείας σας. 

Πως μπορώ να το κάνω: Ακολουθήστε τα βήματα της φόρμας επιστροφής όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και στα σχόλια γράψτε μας με τι θέλετε να αντικατασταθεί.

*Μόλις μας επιστραφεί η παραγγελία σας, σε καλή κατάσταση, το νέο προϊόν θα σταλεί πίσω σε εσάς (βάσει διαθεσιμότητας των αποθεμάτων). 

Πιστωτικό σημείωμα:

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της αρεσκείας σας, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση ενός προσωπικού πιστωτικού σημειώματος, που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή στο φυσικό μας κατάστημα Τσιμισκή 43.

Πως μπορώ να το κάνω: Ακολουθήστε τα βήματα της φόρμας επιστροφής όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και και επιλέξτε το πιστωτικό σημείωμα.

*Το πιστωτικό σημείωμα έχει διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσης του.

Επιστροφή χρημάτων: 

Μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων που καταβάλλατε για την αγορά του προϊόντος, η οποία γίνεται με την ίδια μέθοδο με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά,  εντός 14 ημερολογιακών ημερών. 

Πως μπορώ να το κάνω: Ακολουθήστε τα βήματα της φόρμας επιστροφής όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και και επιλέξτε το επιστροφή χρημάτων.

*Σας επιστρέφεται μόνο το ποσό της αξίας του προϊόντος και όχι τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Σε περίπτωση επιστροφής του προιόντος η χρέωση επισροφής είναι πάντα ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας.

*Εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της τράπεζας σας (Ονοματεπώνυμο κατόχου, κωδικό BIC/IBAN και τράπεζα λογαριασμού) στη Φόρμα Επιστροφής.

Πολιτική Επιστροφών:

 1. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρία χωρίς καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα υπαναχώρησης. 
 2. Εάν δεν αποσταλεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η Εταιρία δύναται να μην αποδεχθεί την επιστροφή. 
 3. Η καταβολή των χρημάτων ολοκληρώνεται έπειτα από την επιστροφή του προϊόντος και τον έλεγχο της καλής του κατάστασης και ακολουθείται από επιβεβαιωτικό email επιστροφής χρημάτων. Η ευθύνη για ζημία ή απώλεια κατά την επιστροφή του προϊόντος στην Εταιρία βαρύνει τον πελάτη.
 4. Σε περίπτωση που υπαναχωρήσετε, προτού παραδοθεί η παραγγελία σας και παρά ταύτα αυτή παραληφθεί, πρέπει άμεσα να επιστρέψετε το προϊόν στην Εταιρία ακριβώς στην κατάσταση που παρελήφθη, μη ανοιγμένο και αχρησιμοποίητο.
 5. Το επιστρεφόμενο ή προς αντικατάσταση προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια άριστη κατάσταση που παρελήφθη, συνοδευόμενο από το παραστατικό που έχει εκδοθεί (απόδειξη), στην πλήρη αρχική του συσκευασία, χωρίς σκισίματα και φθορές, με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας, αχρησιμοποίητο και μη φορεμένο. 
 6. Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου.
 7. Επίσης δεν γίνονται αλλαγές στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:
   1) Καλσόν
  2) Κάλτσες
  Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι ο πελάτης επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.
 8. Για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την υγιεινή, δεν μπορούμε να δεχθούμε αλλαγές σε  Γυναικεία σλιπ, Ανδρικά μποξεράκια – σλιπ