Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή Παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα, για οποιοδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Το σχετικό κόστος είναι δωρεάν, μόνον εφόσον επιλεγεί η υπηρεσία courier της SPEEDEX.

Για να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε ένα προϊόν, θα χρειαστεί να συμπληρώστε τη σχετική Φόρμα Επιστροφής και να την αποστείλετε στο info@vamvacos.grαναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστραφούν, το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση, το email και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, το λόγο της αίτησης επιστροφής (προαιρετικά), επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα. Θα επιβεβαιώσουμε εγγράφως την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβουμε.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της αρεσκείας σας, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση ενός προσωπικού πιστωτικού σημειώματος-κωδικού, που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα μόνον. Το πιστωτικό σημείωμα έχει διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσής του.

Άλλως, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων που καταβάλλατε για την αγορά του προϊόντος, η οποία γίνεται με την ίδια μέθοδο με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά,  εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σας επιστρέφεται μόνο το ποσό της αξίας του προϊόντος και όχι τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της τράπεζας σας (Ονοματεπώνυμο κατόχου, κωδικό BIC/IBAN και τράπεζα λογαριασμού) στη Φόρμα Επιστροφής.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρία χωρίς καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα υπαναχώρησης. Εάν δεν αποσταλεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η Εταιρία δύναται να μην αποδεχθεί την επιστροφή. Η καταβολή των χρημάτων ολοκληρώνεται έπειτα από την επιστροφή του προϊόντος και τον έλεγχο της καλής του κατάστασης και ακολουθείται από επιβεβαιωτικό email επιστροφής χρημάτων. Η ευθύνη για ζημία ή απώλεια κατά την επιστροφή του προϊόντος στην Εταιρία βαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση που υπαναχωρήσετε, προτού παραδοθεί η παραγγελία σας και παρά ταύτα αυτή παραληφθεί, πρέπει άμεσα να επιστρέψετε το προϊόν στην Εταιρία ακριβώς στην κατάσταση που παρελήφθη, μη ανοιγμένο και αχρησιμοποίητο.

Το επιστρεφόμενο ή προς αντικατάσταση προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια άριστη κατάσταση που παρελήφθη, συνοδευόμενο από το παραστατικό που έχει εκδοθεί, στην πλήρη αρχική του συσκευασία, χωρίς σκισίματα και φθορές, με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας, αχρησιμοποίητο και μη φορεμένο. Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου.