Ανδρικά Μαγιό και Εσώρουχα Emporio Armani: Ένα Brand με Ιστορία

Το brand Emporio Armani είναι γνωστό για την αφοσίωσή του στην ποιότητα κατασκευής και το εξαιρετικό design. Τα ανδρικά προϊόντα του brand χαρακτηρίζονται από την προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι συλλογές ανδρικών ενδυμάτων περιλαμβάνουν κοστούμια, πουκάμισα, παντελόνια, παπούτσια, εσώρουχα και αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση και την κομψότητα.

Η Ιστορία του Emporio Armani

Το Emporio Armani ιδρύθηκε το 1975 από τον Giorgio Armani, ίσως τον πιο διάσημο σχεδιαστή μόδας της Ιταλίας. Ο Armani προσφέρει ποιοτικά, σοφιστικέ και διαχρονικά ρούχα.

Ο Giorgio Armani γεννήθηκε στην Piacenza της Ιταλίας και μπήκε στη βιομηχανία της μόδας τη δεκαετία του ’60 μετά από μια σύντομη θητεία στο στρατό. Ξεκίνησε την καριέρα του ως διακοσμητής βιτρινών το 1964, και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχεδιαστή της ανδρικής σειράς Hitman λόγω των γνώσεών του για τα υφάσματα και το design.

Το 1975, ο Armani αποχώρησε και δημιούργησε το δικό του ανδρικό label και ένα χρόνο αργότερα μια συλλογή γυναικείων ρούχων μεταμορφώνοντας την τότε σύγχρονη γυναίκα για πάντα.

Το Μυστικό της Επιτυχίας

Το Emporio Armani καθιερώθηκε γρήγορα ως ένα από τα κορυφαία brands στον κόσμο της μόδας και όλα τα προϊόντα του brand κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από τους καταναλωτές. Η επιτυχία του brand οφείλεται επίσης στη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει την κλασική κομψότητα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, διατηρώντας πάντα μια αίσθηση διαχρονικότητας.

Για τον ίδιο το σχεδιαστή το στυλ του brand Armani δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ, αλλά είναι τρόπος ζωής. Πιστεύει ότι η ηθική και η αισθητική πρέπει να συμπίπτουν, δημιουργώντας διαχρονικά κομμάτια.

Ανδρικά Εσώρουχα

Τα ανδρικά εσώρουχα του Emporio Armani είναι σύμβολο άνεσης και στυλ. Η συλλογή περιλαμβάνει σλιπ, μποξεράκια και t-shirt, κατασκευασμένα από μαλακά και ανθεκτικά υφάσματα που αναπνέουν και προσφέρουν άνεση όλη την ημέρα. Τα σχέδια παρουσιάζουν έντονα την αισθητική του οίκου, με το λογότυπο του Emporio Armani να προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Τα εσώρουχα Emporio Armani είναι ιδανικά για κάθε στυλ άντρα, είτε θέλει κάτι διακριτικό είτε κάτι πιο έντονο καθώς έχουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σε print. Τα βαμβακερά υφάσματα που αναπνέουν και η ποιότητα κατασκευής τα καθιστούν τέλεια επιλογή ακόμα και για δώρο.

Μαγιό Emporio Armani

Η σειρά ανδρικών και γυναικείων μαγιό Emporio Armani είναι γνωστή για το κομψό της design και την εξαιρετική της ποιότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει μαγιό σε διάφορα σχέδια και χρώματα, από κλασικά έως πιο μοντέρνα και τολμηρά.

Όσον αφορά τα ανδρικά μαγιό θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε στυλ και σε χρώμα. Ο οίκος βγάζει ανδρικά μαγιό σλιπ και βερμούδες σε μια ποικιλία χρωμάτων. Για αυτούς που προτιμούν τα διαχρονικά, κλασικά χρώματα θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία σε μαύρο, μπλε και χακί. Ταυτόχρονα πολλά σχέδια υπάρχουν και για τους πιο τολμηρούς σε χρώματα πιο εκκεντρικά όπως το φούξια, το γαλάζιο και το πορτοκαλί.

Το σίγουρο είναι πως η σειρά μαγιό Emporio Armani είναι εφάμιλλη της ποιότητας του brand και θέλει να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ανθεκτικά και στεγνώνουν γρήγορα, εξασφαλίζοντας άνεση και πρακτικότητα εκτός από το στυλ στις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Όσον αφορά τα γυναικεία μαγιό θα βρείτε μια συλλογή σε τριγωνάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Χαρακτηριστικό του brand είναι ότι σε όλες του τις συλλογές επικοινωνεί το λογοτυπό του δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ.

Beachwear Emporio Armani

Ο οίκος εκτός από ρούχα έχει μια μεγάλη ποικιλία και σε αξεσουάρ, ειδικά τα αξεσουάρ θαλάσσης. Στη συλλογή μας θα βρείς unisex, βαμβακερές πετσέτες θαλάσσης σε διάφορα χρώματα για να τις συνδυάσεις με το μαγιό σου.

Ολοκλήρωσε το outfit με ένα καπέλο Emporio Armani, ένα σετ σαγιονάρες ή ένα σετ παντόφλες τύπου sliders. Το μόνο σίγουρο είναι πως το brand μπορεί να σου προσφέρει ένα total look για τις διακοπές σου ξεκινώντας από το μαγιό και συνεχίζοντας το βράδυ με ένα ωραίο φόρεμα ή μια βερμούδα και ένα polo μπλουζάκι.

Στα καταστήματα Vamvacos Lingerie σας περιμένουμε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή μαγιό και εσωρούχων Emporio Armani και να βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας.