Σουτιέν Simone Pérèle: Το Brand που Συνέδεσε το Όνομά του με την Πολυτέλεια

Η Simone Pérèle είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων, προσφέροντας σουτιέν που συνδυάζουν την κομψότητα, την ποιότητα και την άνεση. Ιδρύθηκε το 1948 από τη Simone Pérèle, μια ταλαντούχα γυναίκα που σχεδίαζε κορσέδες.

Όταν άνοιξε το ατελιέ της στο Παρίσι, είχε μια ξεκάθαρη αποστολή: να σχεδιάσει εσώρουχα που επιτρέπουν στις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους, να αγκαλιάζουν τη φυσική τους σιλουέτα χωρίς να την πιέζουν και να την παραμορφώνουν και να εμπνέουν αυτοπεποίθηση και αγάπη για την ομορφιά.

Η Ιστορία πίσω από το Brand

Η φιλοσοφία της Simone Pérèle ήταν να σπάσει τα δεσμά της μέχρι τότε παράδοσης και να χαράξει έναν νέο δρόμο στο σχέδιο εσωρούχων. Η προσέγγισή της δημιούργησε μια νέα εποχή, με τα σχέδια της να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας προσφέροντας ταυτόχρονα την τέλεια υποστήριξη.

Σήμερα, 75 χρόνια αργότερα, την εταιρεία έχει αναλάβει η τρίτη γενιά, η Stephanie Pérèle και ο Mathieu Grodner, στο Παρίσι. Η πλούσια ιστορία και η κληρονομιά του brand προσθέτουν βάθος στη δημιουργική διαδικασία, με τους σχεδιαστές να ανατρέχουν συχνά στα σχέδια του παρελθόντος ως φόρο τιμής στην ιδρύτρια και τις ρίζες τους.

Οι ίδιοι, βασισμένοι στην αρχική έμπνευση της Simone Pérèle, παραμένουν τολμηροί, δημιουργικοί και οραματιστές, όπως πάντα ήταν η ίδια. Το όραμά τους είναι να υποστηρίξουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Οι αξίες τους είναι η θηλυκότητα, ελευθερία της έκφρασης, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση.

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι στο επίκεντρο κάθε εσωρούχου της Simone Pérèle. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά, όπως φίνα δαντέλα, μαλακές μικροΐνες και υφάσματα υψηλής ανθεκτικότητας, για να εξασφαλίσει ότι κάθε σουτιέν είναι άνετο και ανθεκτικό. Οι ραφές είναι προσεκτικά τοποθετημένες για να αποφεύγουν ερεθισμούς στο δέρμα, και οι λεπτομέρειες είναι άψογα κατασκευασμένες για να προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Μοντέλα

Η Simone Pérèle προσφέρει μια ευρεία γκάμα μοντέλων για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των γυναικών.

Adele

Το μοντέλο Adele της Simone Pérèle ενσαρκώνει τη θηλυκότητα και την εκλεπτυσμένη ομορφιά. Το Adele είναι γνωστό για τις πλούσιες δαντελένιες διακοσμήσεις του. Με φαρδιές, ρυθμιζόμενες τιράντες και απαλή επένδυση, το Adele εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και άνεση.

Delice

Το Delice χαρακτηρίζεται από την έμφαση στη λεπτομέρεια. Λεπτομερείς κεντημένες δαντέλες κάνουν την εμφάνισή του απόλυτα θηλυκή και αισθησιακή. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας στη συλλογή των εσωρούχων τους.

Caresse

Το Caresse είναι σχεδιασμένο για απόλυτη άνεση και υποστήριξη. Οι φαρδιές τιράντες και το μαλακό ύφασμα εξασφαλίζουν ότι θα νιώθεις άνετα όλη μέρα, χωρίς να θυσιάζεις το στυλ σου. Το ιδανικό μαλακό σουτιέν με μπανέλα χωρίς ενίσχυση για να το φοράς κάθε μέρα.

Freesia

Το Freesia προσφέρει άψογο κράτημα, εξασφαλίζοντας υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ιδιαίτερες περιστάσεις. Το Freesia διαθέτει απαλές τιράντες και φαρδιά μπάντα για την απόλυτη άνεση.

Η Σύνδεση με τις Γυναίκες

Από γενιά σε γενιά, η Simone Pérèle συνεχίζει να εξελίσσει την τεχνογνωσία της στον κόσμο των εσωρούχων. Τα σχέδιά της είναι παραπάνω από απλά εσώρουχα. Οι συλλογές της βασίζονται στην κατανόηση των γυναικών και την ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών τους.

Η Simone Pérèle μέσω της δουλειάς της επιδιώκει να συνδεθεί βαθιά με τις γυναίκες και να τις αγκαλιάσει ακριβώς όπως είναι. Ο σεβασμός προς το γυναικείο σώμα και η θέληση η κάθε γυναίκα να αισθάνεται καλά με το σώμα της είναι το σημείο εκκίνησης κάθε συλλογής.

Πρωτοποριακές Κινήσεις

Τα δύο ξαδέρφια, μαζί και ξεχωριστά, έχουν κάνει πρωτοποριακές κινήσεις για το brand. Υπό την ηγεσία του Mathieu Grodner, η Simone Pérèle επεκτάθηκε στην αγορά λιανικής, ανοίγοντας σχεδόν 30 μπουτίκ σε μόλις 3 χρόνια. Η Stéphanie Bujard Pérèle δημιούργησε νέες συλλογές προϊόντων για να συνοδεύουν τις γυναίκες σε κάθε στιγμή της καθημερινής τους ζωής, όπως συλλογών loungewear, sportswear και swimwear το 2014, καθιστώντας τη Simone Pérèle μέρος του κόσμου της μόδας.

Συμπέρασμα

Η Simone Pérèle έχει καταφέρει να γίνει αγαπητή σε όλο τον κόσμο για το γοητευτικό γαλλικό στυλ, την άψογη εφαρμογή και την ανεπιτήδευτη άνεση που προσφέρει. Κάθε κομμάτι σχεδιάζεται στη Γαλλία και κατασκευάζεται με επιλεγμένα υφάσματα από τους καλύτερους οίκους κεντημάτων και δαντελών στην Ευρώπη.

Πιστή στο όραμα της ιδρύτριας, η ομορφιά της Simone Pérèle βρίσκεται στις λεπτομέρειες, τις αξέχαστες σχεδιαστικές πινελιές που προσέχεις από πολύ κοντά. Τα εσώρουχά της είναι τόσο άνετα που θα ξεχάσεις ότι τα φοράς γιατί είναι κάτι παραπάνω από εσώρουχα – είναι μια εμπειρία, μια ευκαιρία να γνωρίσεις την ομορφιά και την άνεση, την απλότητα και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, την ευελιξία και την αίγλη.

Δείτε όλη τη συλλογή Simone Pérèle εδώ και σας περιμένουμε να δοκιμάσετε και να βρείτε το ιδανικό σουτιέν για εσάς και στα καταστήματα VAMVACOS Lingerie.

“Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς είναι να κατανοήσουμε αυθεντικά και ριζικά τις γυναίκες και να τις συνοδεύσουμε στη ζωή τους. Μας αρέσει να είμαστε μοναδικοί, ακόμα και λίγο τολμηροί, όπως ήταν η Simone Pérèle σε όλη της τη ζωή. Όπως και αυτή, είμαστε παθιασμένοι με το στυλ, την τέχνη και το να βοηθάμε τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες μέσα και έξω.”

MAUD FRIOCOURT, Καλλιτεχνική Διευθύντρια