Τα Plus Size Μαγιό που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου

Η Πρώτη Εμφάνιση του Plus Size

Η μόδα του plus size ξεκίνησε να κερδίζει έδαφος τη δεκαετία του 1970, όταν οι σχεδιαστές άρχισαν να αναγνωρίζουν την ανάγκη για ρούχα που να ταιριάζουν σε γυναίκες με καμπύλες. Μέχρι τότε οι επιλογές για γυναίκες που δεν ακολουθούσαν τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς ήταν περιορισμένες σε εσώρουχα και αδιάφορα ρούχα.

Το κίνημα body positivity, που αναδύθηκε δυναμικά τη δεκαετία του 2010, έχει επηρεάσει σημαντικά τη μόδα plus size. Το κίνημα προάγει την αποδοχή όλων των σωμάτων, ανεξαρτήτως μεγέθους, και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν και να γιορτάσουν τις καμπύλες τους.

Το body positivity δεν αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού. Οι μάρκες πλέον επικεντρώνονται στην εκπροσώπηση και την ποικιλία, δημιουργώντας μαγιό που όχι μόνο αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ των γυναικών, αλλά και προσφέρουν άνεση και στήριξη.

Σχεδιαστικές Τάσεις στα Plus Size Μαγιό

Η ποικιλία στα σχεδιαστικά στυλ των plus size μαγιό είναι πιο πλούσια από ποτέ, με πολλές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε προτίμηση και σωματότυπο. Οι βασικές τάσεις περιλαμβάνουν:

Floral

Τα φλοράλ σχέδια είναι πάντα δημοφιλή, καθώς τονίζουν την ρομαντική μας πλευρά και τη θηλυκότητά μας. Είναι ένα στυλ μαγιό που επιλέγουν οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και χωρίς να το σκεφτούν πολύ καθώς είναι ανάλαφρο και νεανικό. Είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές καθώς προσθέτουν χρώμα και ζωντάνια στην εμφάνιση μας.

Ρετρό

Τα ρετρό μαγιό με ψηλή μέση και κλασικές γραμμές κάνουν comeback και προσφέρουν άνεση και στυλ. Αυτά τα σχέδια συχνά τονίζουν τις καμπύλες και προσφέρουν μια κλασική αίσθηση. Ένα ρετρό μαγιό μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Συνήθως αυτά τα μαγιώ ξεχωρίζουν επειδή έχουν ένα ζωνάκι στη μέση ή κάποιο ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό.

Εμπριμέ

Τα εμπριμέ σχέδια είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τα plus size μαγιό. Τα έντονα σχέδια και χρώματα τραβούν τα βλέμματα, είτε είναι το μαγιό ολόσωμο είτε μπικίνι. Τα εντυπωσιακά prints προσθέτουν προσωπικότητα και στυλ, κάνοντάς τα ιδανικά για παραλία και πισίνα. Ταυτόχρονα ένα εντυπωσιακό σχέδιο τραβάει τα βλέμμα από το σημείο που θέλουμε να καλύψουμε.

Μαγιό Σύσφιξης

Τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ της μόδας τα μαγιό σύσφιξης. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν υποστήριξη σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως η κοιλιά και οι γοφοί τα μαγιό αυτά είναι τέλεια στο να σμιλεύουν το σώμα μας. Ιδανικά για γυναίκες που επιθυμούν να αισθάνονται σίγουρες και κομψές. Τα μαγιό σύσφιξης έχουν συνήθως ένα εσωτερικό λαστέξ που κρατάει την κοιλίτσα και αναδεικνύει το στήθος.

Είδη Μαγιό

Για τις γυναίκες που γιορτάζουν τις καμπύλες τους δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Το πιο σημαντικό πριν βγούμε στην παραλία είναι να αγαπήσουμε την εικόνα μας στον καθρέφτη, όποια και αν είναι αυτή. Στη διαδικασία αυτοφροντίδας και αυτοαγάπης είναι και η σωστή επιλογή μαγιό που θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφες, σέξι και με αυτοπεποίθηση.

Ολόσωμα Μαγιό

Τα ολόσωμα μαγιό είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και αναδεικνύουν καλύτερα τις καμπύλες μας. Ειδικά για γυναίκες που επιθυμούν να νιώθουν πιο ασφαλείς και άνετες στην παραλία ή ακόμα και για εκείνες που κολυμπάνε πολύ και κάνουν θαλάσσια σπορ. Προσφέρουν ελευθερια κινήσεων και άνεση χωρίς να στερούνται σε κομψότητα και στυλ. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα, από μονόχρωμα έως εμπριμέ, και σε διάφορα στυλ για να καλύψουν κάθε σωματότυπο.

Μπικίνι

Οι γυναίκες plus size μπορούν να φορέσουν μπικίνι και να είναι και πολύ σέξι. Αρκεί να το επιλέξουν. Το ότι μία γυναίκα plus size πρέπει απαραίτητα να φορέσει ολόσωμο είναι μύθος. Τα μπικίνι έχουν εξελιχθεί προσφέροντας άνεση και πάρα πολλές επιλογές σε plus size σωματότυπους. Μπορείτε να επιλέξετε μπικίνι με ψηλή μέση που βοηθούν στη διαμόρφωση της κοιλιάς και ένα halter top ή ακόμα ένα μπικίνι top με ενίσχυση και την κατάλληλη στήριξη για το στήθος.

Πώς να Βρεις τη Σωστή Εφαρμογή

Η σωστή εφαρμογή στα μαγιό είναι το ίδιο ουσιαστική όσο και η σωστή εφαρμογή στα εσώρουχα. Για να μπορέσεις να βρεις το σωστό νούμερο για το σώμα σου είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία μετρήσεων. Αν δεν είσαι σίγουρη είναι καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό bra-fitter για να σε βοηθήσει να βρεις το σωστό νούμερο για σένα.

Μέτρηση Σωμάτων

Πριν αγοράσεις μαγιό, καλό είναι να ξέρεις τις διαστάσεις σου με ακρίβεια. Πάρε μια μεζούρα και μέτρησε το σώμα σου. Οι κύριες μετρήσεις περιλαμβάνουν τη μέση, τους γοφούς και το στήθος. Χρησιμοποίησε αυτές τις μετρήσεις για να αναζητήσεις τον σωστό πίνακα μεγεθών ή συμβουλεύσου κάποια ειδικό στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

Δοκιμή

Η δοκιμή ενός μαγιό είναι πολύ σημαντική. Εάν είναι δυνατόν, δοκίμασε το μαγιό πριν το αγοράσεις. Έλεγξε την εφαρμογή του στη μέση, τους γοφούς και το στήθος για να βεβαιωθείς πως δεν είναι ούτε μεγαλύτερο ούτε μικρότερο και ότι δε σε πιέζει.

Tips για το Πώς να Επιλέξεις Μαγιό

Τώρα ήρθε η ώρα για το πιο σημαντικό σημείο. Πως επιλέγω το κατάλληλο μαγιό για μένα; Είναι σίγουρα αυτό που θα διαλέξω η καλύτερη επιλογή;

Γνώρισε τον Σωματότυπό σου

Κάθε σώμα είναι μοναδικό. Κάτσε μπροστά στο καθρέφτη και κοίταξε με αγάπη το σώμα σου. Για να βρεις τι μαγιό θες να αγοράσεις μπορείς να επικεντρωθείς σε ποια χαρακτηριστικά θέλεις να τονίσεις ή να καλύψεις.

Δώσε Έμφαση στην Άνεση

Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την εμφάνιση εμείς θα σας πούμε πως το παν είναι η άνεση. Αν δεν νιώθεις άνετα σε ένα μαγιό, δεν θα μπορείς να το απολαύσεις στην παραλία. Δε θα μπορέσεις να χαλαρώσεις αν τα λάστιχα του σε σφίγγουν και αν το νούμερο είναι λάθος.

Δοκίμασε Διαφορετικά Σχέδια

Πριν αποφασίσεις ότι κάτι δεν είναι για σένα δοκίμασέ το. Μην περιορίζεσαι σε ένα μόνο στυλ. Δοκίμασε διάφορες επιλογές για να βρεις αυτό που σε κολακεύει καλύτερα. Μη φοβηθείς να τολμήσεις!

Επίλεξε Χρώματα και Σχέδια που Σου Αρέσουν

Τα prints, τα cut-outs μαγιό και τα χρώματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση. Διάλεξε αυτά που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου. Άλλωστε και το μαγιό μας, όπως και τα ρούχα μας, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μας.

Προτίμησε Ποιοτικά Υλικά

Η ποιότητα του υλικού είναι σημαντική για την άνεση και την ανθεκτικότητα του μαγιό. Προτίμησε μαγιό που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και ελαστικά υφάσματα που θα αντέξουν την θάλασσα και τον ήλιο.

Συμπέρασμα

Επιλέγω ένα όμορφο plus size μαγιό σημαίνει φροντίζω και αγαπώ τον εαυτό μου. Κάθε γυναίκα με κάθε σωματότυπο μπορεί να βρει κάτι που να της ταιριάζει και να την κάνει να νιώθει όμορφη και σέξι. Στο κατάστημα Vamvacos Lingerie έχουμε εστιάσει στις γυναίκες και στόχος μας είναι να τις βοηθήσουμε να νιώθουν καλά με το σώμα τους. Για αυτό το λόγο έχουμε συνεργασία με πολύ αξιόπιστα και ποιοτικά brands στο χώρο του μαγιό όπως τα X,Y,Z.

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί το ιδανικό σχέδιο για το στυλ σας και το τέλειο νούμερο που θα αναδείξει το σώμα σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας ή να μας βρείτε και μέσω των social media και να δούμε ότι σας αρέσει με βιντεοκλήση.

Βρείτε όλη τη συλλογή με τα μαγιό plus size εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *